14.10. 2020 р. До Дня українського козацтва та захисника України
14.10.2020
28 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ВИГНАННЯ НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ З УКРАЇНИ ТА ЗАКАРПАТТЯ. Пам’ять війни – це пам’ять серця…
28.10.2020
Показати всі

15.10. 2020р. Відкритий урок виробничого навчання

15.10 майстром виробничого навчання Григоренко Г.П. проведено відкритий урок у групі №3 (професія кухар, офіціант) на тему: Здійснення попереднього сервірування столу до вечері.

Методична мета відкритого уроку: формування професійних та розвиток життєвих компетентностей учнів на уроках виробничого навчання при застосуванні ІКТ.

Мета уроку: сформувати професійні компетентності: навчити здобувачів освіти попередньому сервіруванню столу до вечері;  закріпити практично-теоретичні знання з теми щодо організації робочого місця, дотримання вимог санітарії, гігієни, охорони праці та пожежної безпеки та інкультураційну компетентність  – знаходити та поширювати  традиції святкових сервірувань.

1 Comment

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту