05.11. 2020 р. СУЧАСНІ ФОРМИ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

28 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ВИГНАННЯ НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ З УКРАЇНИ ТА ЗАКАРПАТТЯ. Пам’ять війни – це пам’ять серця…
28.10.2020
9 листопада – до Дня української писемності та мови
09.11.2020
Show all

05.11. 2020 р. СУЧАСНІ ФОРМИ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

05.11 в режимі онлайн відбулося засідання методичної секції педагогічних працівників із професій громадського харчування та ресторанного сервісу (офіціант, бармен). На засідання винесено питання «Сучасні форми ресторанного обслуговування».       Під час вебінару викладач спецдисциплін Ганна Григоренко поділилися досвідом роботи із застосування інноваційних методів навчання на уроках при підготовці кваліфікованих робітників із професії офіціант, а також формування змісту навчальних програм з предметів, що вільно обираються (за додатковими компетентностями).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту