27.11.2020

27.11. 2020 р. Відкритий урок

Викладачем спецдисциплін Григоренко Г.П. проведено відкритий урок з предмету «Технологічне обладнання»  (група №3, професія кухар, офіціант) на тему: Сучасне торговельно-технологічне обладнання, його види. Вдало використано  метод проведення […]
05.11.2020

05.11. 2020 р. СУЧАСНІ ФОРМИ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

05.11 в режимі онлайн відбулося засідання методичної секції педагогічних працівників із професій громадського харчування та ресторанного сервісу (офіціант, бармен). На засідання винесено питання «Сучасні форми ресторанного […]
15.10.2020

15.10. 2020р. Відкритий урок виробничого навчання

15.10 майстром виробничого навчання Григоренко Г.П. проведено відкритий урок у групі №3 (професія кухар, офіціант) на тему: Здійснення попереднього сервірування столу до вечері. Методична мета відкритого […]
01.02.2020

01.02. 2020 р. Відкритий урок.

01 лютого викладач спецдисциплін Лигирда К. П. провела відкритий урок з предмету організація обслуговування в ресторанах на тему «Подача гарячих напоїв» (група №3, професія кухар, офіціант). […]