27.11.2020
Викладачем спецдисциплін Григоренко Г.П. проведено відкритий урок з предмету «Технологічне обладнання» (група №3, професія кухар, офіціант) на тему: Сучасне торговельно-технологічне обладнання, його види. Вдало використано метод проведення […]
05.11.2020
05.11 в режимі онлайн відбулося засідання методичної секції педагогічних працівників із професій громадського харчування та ресторанного сервісу (офіціант, бармен). На засідання винесено питання «Сучасні форми ресторанного […]
15.10.2020
15.10 майстром виробничого навчання Григоренко Г.П. проведено відкритий урок у групі №3 (професія кухар, офіціант) на тему: Здійснення попереднього сервірування столу до вечері. Методична мета відкритого […]
01.02.2020
01 лютого викладач спецдисциплін Лигирда К. П. провела відкритий урок з предмету організація обслуговування в ресторанах на тему «Подача гарячих напоїв» (група №3, професія кухар, офіціант). […]