01 лютого викладач спецдисциплін Лигирда К. П. провела відкритий урок з предмету організація обслуговування в ресторанах на тему «Подача гарячих напоїв» (група №3, професія кухар, офіціант). Девіз уроку: Виживає не сильніший і не розумніший, а той, хто найкраще реагує на зміни, що відбуваються (Гордон Драйден).
Методична мета уроку: активізація учнів на уроці шляхом використання активних та інтерактивних методів (дослідницької роботи, мультимедійні презентації).
Методи роботи на уроці: пояснювально-ілюстративний через презентацію нового матеріалу, дослідження учнів, проблемні ситуації, мозковий штурм.
Дидактичне і матеріально-технічне забезпечення: комп’ютерний комплекс, мультимедійні презентації, опорні конспекти, повідомлення учнів.
Під час уроку вдало використано міжпредметні зв’язки:устаткування громадського харчування (теплове устаткування), охорона праці (правила Т/Б з кип’ятком), виробниче навчання і практика (гарячі напої), калькуляція, облік та звітність (розрахунок порцій), математика.