РОЗКЛАД ДЗВІНКІВ
20.01.2021
02.02.2021р. Стажування майстрів виробничого навчання
02.02.2021
Show all

29.01. 2021 р. Відкритий урок

Викладачем спецдисциплін Григоренко Г.П. проведено відкритий урок з предмету «Устаткування підприємств харчування»  (група №8, професія кухар, офіціант) на тему: Машини та механізми для обробки тіста.Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.

Методична мета: впровадження інтерактивних технологій.

Методи навчання, використані на уроці:  репродуктивний, частково-пошуковий; форми організації роботи учнів; фронтально-групова, самостійна. Під час уроку вдало використано міжпредметні зв’язки: організація виробництва, санітарія та гігієна, фізіологія харчування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту