У Тячівському професійному ліцеї розпочато конкурси фахової майстерності серед здобувачів освіти закладу.
Першими «удар» прийняли кращі учні другого курсу з професії кухар, офіціант (група №3), наставниками котрих є майстри виробничого навчання Григоренко Г.П. та Лигирда К.П. Мета конкурсу: дати можливість молодим та амбітним вихованцям ліцею показати свою майстерність і набуті під час навчання навички, здобути новий досвід та отримати конструктивні поради від справжніх професіоналів кулінарної справи. Конкурс проводився у ІІ тури: теоретичний і практичний. Теоретичний тур – у письмовій формі (виконання тестових завдань), а практичний передбачав приготування страви «Котлета по-київськи», а саме: приготування напівфабрикатів (нарізання, відбивання, панірування, смаження), оформлення та відпуск страви.
Всі учасники конкурсу показали достатній рівень фахової майстерності, правильність виконання трудових прийомів, дотримання послідовності технологічного процесу, правильну техніку роботи з інструментом та інвентарем.
За результатами конкурсу місця розподілились таким чином:
І місце – Копичук Вікторія, Бедей Дарина;
ІІ місце – Ковтун Данієл, Шимонюк Руслана;
ІІІ місце – Поп Лілія.
Кажуть, що найсмачніша їжа приховує в собі маленький секрет … в неї завжди кидають дрібку любові. У приготовлених учнями «Котлетах по -київськи» було вкладено стільки любові, що їх можна дарувати дівчатам замість «Рафаелло» – такою була одностайна думка членів журі.