13.04.2023р. «Вареники, вареники, Божі хваленики»

12.04.2023р. Вчимося виконувати теслярські роботи
12.04.2023
20.04.2023р. Запрошуємо скуштувати супи!
21.04.2023
Show all

13.04.2023р. «Вареники, вареники, Божі хваленики»

    Щедра українська кухня відома смачними та ситними стравами. Нашу традиційну їжу цінують гурмани в усьому світі, і недаремно, адже як можна не любити рум’яні пампушки, запашний наваристий борщ чи запечену картоплю з запашною зеленню? Але головною фішкою українських кулінарів завжди були борошняні вироби та випічка , особливо  вареники.

    Під час уроку виробничого навчання здобувачі освіти Тячівського професійного ліцею (навчальна група №3, професія кухар, офіціант) мали змогу практично закріпити теоретичні знання з технології приготування вареників із різними начинками; ознайомилися із способами їх формування, правилами подачі та вимогами до їх якості.

    Наставники – майстри виробничого навчання Григоренко Ганна та Лигирда Катерина залишилися задоволеними кінцевим результатом. Адже приготовлені пухкі та звабливі вареники з вишнею, сиром та картоплею були надзвичайно смачними,  так і просилися, щоб їх вкусили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту