Щедра українська кухня відома смачними та ситними стравами. Нашу традиційну їжу цінують гурмани в усьому світі, і недаремно, адже як можна не любити рум’яні пампушки, запашний наваристий борщ чи запечену картоплю з запашною зеленню? Але головною фішкою українських кулінарів завжди були борошняні вироби та випічка , особливо вареники.
Під час уроку виробничого навчання здобувачі освіти Тячівського професійного ліцею (навчальна група №3, професія кухар, офіціант) мали змогу практично закріпити теоретичні знання з технології приготування вареників із різними начинками; ознайомилися із способами їх формування, правилами подачі та вимогами до їх якості.
Наставники – майстри виробничого навчання Григоренко Ганна та Лигирда Катерина залишилися задоволеними кінцевим результатом. Адже приготовлені пухкі та звабливі вареники з вишнею, сиром та картоплею були надзвичайно смачними, так і просилися, щоб їх вкусили.