Співпраця з роботодавцями – важливий чинник підвищення якості професійного навчання

Тячівський професійний ліцей оголошує набір на навчання на 2022-2023 н.р.
14.06.2022
23.06.2022р. Звіт директора
27.06.2022
Show all

Співпраця з роботодавцями – важливий чинник підвищення якості професійного навчання

    Щоб досягти професійних вершин, потрібно постійно вчитися, вдосконалюватися та не зупинятися!
    Виробниче навчання у Тячівському професійному ліцеї забезпечують фахівці, майстри своєї  справи, які вміло формують сучасного робітника закладу ресторанного господарства та спільно з потенційними роботодавцями запроваджують у навчально-виробничий процес інноваційні технології навчання з використанням сучасних видів обладнання, інвентарю, сировини, приготування, оздоблення, подачі та обслуговування. Формуванню професійних умінь і навичок майбутніх випускників ліцею сприяє співпраця з роботодавцями, яка дає можливість не тільки організовувати виробниче навчання та виробничу практику, а й запроваджувати нові технології навчання.

    З метою підготовки конкурентоспроможних робітників за фахом дирекція Тячівського професійного ліцею для проходження виробничого навчання (дуальна форма)  та виробничої практики укладає договори з кращими підприємствами ресто­ранного господарства, які обираються з урахуванням сучасного обладнання, використання в роботі сучасних технологій, творчим колективом. Такими підприємствами є: ресторани «Palladium Pub», «Тарілка», «Статус»,   їдальня «Пані Марія. Файна їдальня», кафе «Італійська кава», бар «Срібний вік» та інші. На підприємствах соціальних партнерів наші учні мають можливість працювати на сучасному обладнанні.
Так, наприклад, поряд з вітчизняним устаткуванням використовується в закладах ресто­ранного господарства імпортне. Тому учні вивчають таке обладнання:

  • DITO SAMA- тісторозкатувальні машини;
  • SMEG- пароконвектомати, конвекційні печі;
  • Фірми „Вчани” (Чехія) – м’ясорубки;
  • Фірми (HNNSPENNI) (США) – фритюрниці та ін.

    Виробнича практика учнів першого курсу групи №3 (професія кухар, офіціант; майстри виробничого навчання Григоренко Г.П. та Лигирда К.П.) підходить до завершення. Попереду  –  поетапна кваліфікаційна атестація, де вони продемонструють свої практичні та теоретичні знання, уміння та навички та отримають кваліфікацію кухаря ІІІ розряду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту