Ви ж пам’ятаєте, що в нас триває тиждень професій громадського харчування? В рамках тижня було організовано «Кулінарну подорож» учнів та педагогічних працівників у ресторан «Затишок» (смт. Тересва), на базі якого здобувачі освіти Тячівського професійного ліцею проходять виробничу практику. Раді поділитися з вами фото з майстер-класу «Приготування салату «Цезар з лососем», який продемонстрував учень навчальної групи №1 Маханець Антон (професія кухар, офіціант, майстер виробничого навчання Погоріляк Олександра). Антон з любов’ю до улюбленої справи – кулінарії, коментував приготування салату, поділився тонкощами приготування соусу майонез, детально розповів про інгредієнти та про користь, яку вони приносять організму.
Присутні отримали чудові, приємні та дуже «смачні» враження.