22.03.2023р. «Кулінарна подорож»

22.03.2023р. Профорієнтаційний урок
22.03.2023
23.03.2023р. Дивуємо гостей: оригінальні закуски на святковий стіл
23.03.2023
Show all

22.03.2023р. «Кулінарна подорож»

    Ви ж пам’ятаєте, що в нас триває тиждень професій громадського харчування? В рамках тижня було організовано «Кулінарну подорож» учнів та педагогічних працівників у ресторан «Затишок» (смт. Тересва), на базі якого  здобувачі освіти  Тячівського професійного ліцею проходять виробничу практику. Раді поділитися з вами фото з майстер-класу «Приготування салату «Цезар з лососем», який продемонстрував учень навчальної групи №1 Маханець Антон (професія кухар, офіціант, майстер виробничого навчання Погоріляк Олександра). Антон з любов’ю до улюбленої справи – кулінарії, коментував приготування салату,  поділився тонкощами приготування соусу майонез, детально розповів про інгредієнти та про користь, яку вони приносять організму. 

    Присутні  отримали чудові, приємні та дуже «смачні» враження.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту