У кожного з нас іноді виникає бажання приготувати що-небудь особливе та порадувати близьких новою, незвичною стравою.
На майстер-класі, що проходив у навчальній майстерні Тячівського професійного ліцею майстром виробничого навчання ГригоренкоГ.П. не тільки розкрито тонкощі смачних рецептів, а й надано допомогу досконало розібратися в нюансах кулінарного мистецтва: дізнатися про правильне ставлення до їжі, ознайомитися з різноманітними інгредієнтами та навчитися розбиратися в принципах поєднання продуктів.
Майстер-клас присвячено приготуванню холодних закусок до фуршету.
Приготовлені закуски відзначались не лише апетитним естетичним виглядом, а й неповторно ніжним смаком.
Після майстер-класу і учні, і колеги – члени методичної комісії професій громадського харчування мали можливість продегустувати приготовлене.
Подібні заходи є надзвичайно корисними для здобувачів освіти з професії кухар, офіціант, оскільки дають змогу безпосереднього ознайомлення з технологією приготування, сприяють набуттю майбутніми фахівцями в галузі гостинності, практичних вмінь і навичок.