02.02.2022р. Поради для педагогів
02.02.2022
04.02.2022р. Міжнародний день бармена
07.02.2022
Показати все

04.02.2022р. Майстер-клас з приготування холодних закусок

       У кожного з нас іноді виникає бажання приготувати що-небудь особливе та порадувати близьких новою,  незвичною стравою.

На майстер-класі, що проходив у навчальній майстерні Тячівського професійного ліцею майстром виробничого навчання ГригоренкоГ.П. не тільки розкрито тонкощі смачних рецептів, а й надано допомогу досконало розібратися в нюансах кулінарного мистецтва: дізнатися про правильне ставлення до їжі, ознайомитися з різноманітними інгредієнтами та навчитися розбиратися в принципах поєднання продуктів.

       Майстер-клас присвячено приготуванню холодних закусок до фуршету.

Приготовлені закуски відзначались не лише апетитним естетичним виглядом, а й неповторно ніжним смаком.

       Після майстер-класу і учні, і колеги – члени методичної комісії професій громадського харчування  мали можливість продегустувати приготовлене.

       Подібні заходи є надзвичайно корисними для здобувачів освіти з професії  кухар, офіціант, оскільки дають змогу безпосереднього ознайомлення з технологією приготування, сприяють набуттю майбутніми фахівцями в галузі гостинності,  практичних вмінь і навичок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту