01.03.2023р. Педагогічний подіум
01.03.2023
Що я думаю про свою майбутню професію
05.03.2023
Show all

28.02. – 02.03.2023р.

    Стажування – це одна з  форм удосконалення фахової майстерності  майстрів виробничого навчання, практичного вивчення сучасної техніки та технологій виробництва, організації праці, виробничого досвіду.

    Саме тому на базі навчально-практичного центру Хустського професійного ліцею проведено стажування педагогічних працівників з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, яке пройшов майстер виробничого навчання нашого закладу Долженков С.С.

    Згідно програми стажування відпрацьовувалися  технічні навики обслуговування двигунів та ходової частини автомобіля, ремонту електроустаткування, комп’ютерна діагностика автомобіля. За період стажування опановано навики прослуховування двигуна механічним та акустичним статоскопами, проведено діагностику роботи системи охолодження,  роботу по демонтажу-монтажу шин та балансуванню коліс автомобіля та інші роботи,

    Програму стажування успішно опановано. Як підсумок навчання –    довідка про проходження стажування згідно з кваліфікаційними вимогами професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів  5 розряду.

    Програма стажування була насиченою, цікавою та пізнавальною. Дякуємо Хустському професійному ліцею за співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту