26.11.2021р. Вчимося правильно сервірувати стіл.

26.11.2021р – Інтегративний урок, виставка стінгазет
26.11.2021
27.11.2021 р. – День пам’яті жертв Голодомору
27.11.2021
Show all

26.11.2021р. Вчимося правильно сервірувати стіл.

     

       Сервірування столу – це захоплива робота, під час якої офіціант може не тільки продемонструвати свої професійні знання та вміння, а проявити фантазію, художній смак, розкрити свій творчий потенціал.
       Під час уроку виробничого навчання на тему «Попереднє сервірування столів» здобувачі освіти третього курсу (навчальна група №1, професія кухар, офіціант) мали можливість творчо підійти до виконання попереднього сервірування столів, а саме, оформлення новорічного та різдв’яного столу.

Мета уроку:

  • ознайомити учнів з вимогами до сервірування столу і видами сервірування;
  • навчити учнів послідовності сервірування столу;
  • сформувати основні поняття про техніку сервірування столу.

       Кожен учень демонстрував  накривання столу скатертиною, посудом, приборами, склом, серветками, приборами для спецій та вазою з квітами. Бригадний метод, застосований на уроці, дав змогу раціонально використати час.

       Зовсім скоро настане довгоочікувана новорічна ніч та Різдво, саме тому час творити справжню магію – святкову сервіровку, яка виглядатиме оригінально, стильно та душевно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Перейти до вмісту