Сервірування столу – це захоплива робота, під час якої офіціант може не тільки продемонструвати свої професійні знання та вміння, а проявити фантазію, художній смак, розкрити свій творчий потенціал.
Під час уроку виробничого навчання на тему «Попереднє сервірування столів» здобувачі освіти третього курсу (навчальна група №1, професія кухар, офіціант) мали можливість творчо підійти до виконання попереднього сервірування столів, а саме, оформлення новорічного та різдв’яного столу.
Мета уроку:
Кожен учень демонстрував накривання столу скатертиною, посудом, приборами, склом, серветками, приборами для спецій та вазою з квітами. Бригадний метод, застосований на уроці, дав змогу раціонально використати час.
Зовсім скоро настане довгоочікувана новорічна ніч та Різдво, саме тому час творити справжню магію – святкову сервіровку, яка виглядатиме оригінально, стильно та душевно.