23.11.2021р. – Кулінарне шоу «Майстер-шеф»

22.11.2021р. Вшановуємо учасників Революції Гідності та Свободи
22.11.2021
24.11.2021 – Урок-конференція, профінформаційний захід
24.11.2021
Show all

23.11.2021р. – Кулінарне шоу «Майстер-шеф»

       У рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти у Тячівському професійному ліцеї проведено конкурс – кулінарне шоу «Майстер-шеф». Конкурс проводився методичною комісією професій громадського харчування. Мета  – дати можливість молодим та амбітним  здобувачам освіти показати свою майстерність і набуті під час навчання навички, здобути новий досвід та отримати конструктивні поради від справжніх професіоналів кулінарної справи.

       У заході взяли участь 2 команди.  Умовами конкурсу передбачалося приготування різних страв.Оцінювало конкурс висококваліфіковане журі, наші роботодавці: Деяк Леся – ФОП «Палладіум», Цавнер Мирослава – ФОП «Італійська кава» та заступник директора з НВР Мовнар А.М. Особливу увагу журі звертало на техніку роботи конкурсантів, використання різних способів приготування, дотримання санітарно-гігієнічних норм; складність, оригінальність, новизну страви, гармонійність поєднання інгредієнтів та збалансованість страви згідно з сучасними тенденціями харчової науки; смак, колір, текстуру, оригінальність та творчий підхід до оформлення і презентації.

       За результатами конкурсу  почесне звання «Майстер-шеф» отримала команда синіх. Подякою за оригінальність журі відмітило конкурсантку з  команди червоних  Мургу Діану.  

Усі учасники показали високий рівень професійних навичок та вмінь. Конкурс пройшов у теплій, дружній атмосфері та залишив багато позитивних емоцій у пам’яті. Учасники здобули чималий досвід, який стане першою сходинкою на шляху до професійної майстерності, а організатори конкурсу – викладач спецдисциплін Савула К.М. та майстер виробничого навчання Мадай В.І. впевнені, що такі  конкурси професійної майстерності є однією з ефективних форм стимулювання потреби в оновленні професійних знань, творчому пошуку, удосконаленні навичок професійної

діяльності, дають  можливість виявляти не тільки професійну компетентність, а й загальну ерудицію, ділові якості майбутніх кухарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту