23.05.2023р. Вітаємо дипломантів Всеукраїнського кулінарного on-line конкурсу «Гарбузовий Маєток 2023»!

23 ТРАВНЯ 2023 року – ДЕНЬ ГЕРОЇВ
23.05.2023
23.05.2023р. Смачні майстер-класи від роботодавців
23.05.2023
Show all

23.05.2023р. Вітаємо дипломантів Всеукраїнського кулінарного on-line конкурсу «Гарбузовий Маєток 2023»!

    Нещодавно підведено підсумки Всеукраїнського кулінарному on-line конкурсу «Гарбузовий Маєток 2023», в якому взяли участьмайстри виробничого навчання Тячівського професійного ліцею  Погоріляк Олександра та Мадай Віталія (професія кухар, офіціант)

    Наші педагоги  приготували страви «Гарбузово-шпинатний бісквіт із сирним кремом» та «Банош з гарбуза», розробили рецептурні карти цих страв, описали технологію приготування, підібрали індивідуальну автентичну історію походження,   презентували індивідуальний підхід до  декорування.

    Роботи оцінювало компетентне журі у складі:

– Богдан Михайлов, директор ГО «Ресторанна Гільдія»;

– Ілля Демковський,  Бренд – Шеф R&D в МХП;

– Руслан Вичеров, шоколатьє, шеф-кондитер;

– Михайло Сосновских,  Founder в Volunteer organization «Одесса Незламна»;

– Вадим Рачок, Head Chef в Syndicate beer& grill;

– Ігор Лаврешин,  «lavrbread», пекар.

– Крутенко Тетяна, член Асоціації Шеф- кухарів України та  Італії;

– Степан Савчин, шеф-пекар мережі «Реміснича пекарня «Культ хліба».

    В цьому конкурсі взяли участь 110 навчальних закладів України

(366 осіб), з них 223 майстри виробничого навчання.

    Члени журі оцінювали окремо роботи та презентації молодих кухарів, окремо роботи майстрів, аматорів, шеф-кухарів, представників ОТГ.

    Наші колеги нагороджені дипломами:  Погоріляк Олександра (номінація «Торти, тістечка») – 5 місце, Мадай Віталія  (номінація «Гарніри») – 6 місце.

    Щиро радіємо вашим успіхам та бажаємо майбутніх перемог у професійному зростанні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту