Нещодавно підведено підсумки Всеукраїнського кулінарному on-line конкурсу «Гарбузовий Маєток 2023», в якому взяли участьмайстри виробничого навчання Тячівського професійного ліцею Погоріляк Олександра та Мадай Віталія (професія кухар, офіціант)
Наші педагоги приготували страви «Гарбузово-шпинатний бісквіт із сирним кремом» та «Банош з гарбуза», розробили рецептурні карти цих страв, описали технологію приготування, підібрали індивідуальну автентичну історію походження, презентували індивідуальний підхід до декорування.
Роботи оцінювало компетентне журі у складі:
– Богдан Михайлов, директор ГО «Ресторанна Гільдія»;
– Ілля Демковський, Бренд – Шеф R&D в МХП;
– Руслан Вичеров, шоколатьє, шеф-кондитер;
– Михайло Сосновских, Founder в Volunteer organization «Одесса Незламна»;
– Вадим Рачок, Head Chef в Syndicate beer& grill;
– Ігор Лаврешин, «lavrbread», пекар.
– Крутенко Тетяна, член Асоціації Шеф- кухарів України та Італії;
– Степан Савчин, шеф-пекар мережі «Реміснича пекарня «Культ хліба».
В цьому конкурсі взяли участь 110 навчальних закладів України
(366 осіб), з них 223 майстри виробничого навчання.
Члени журі оцінювали окремо роботи та презентації молодих кухарів, окремо роботи майстрів, аматорів, шеф-кухарів, представників ОТГ.
Наші колеги нагороджені дипломами: Погоріляк Олександра (номінація «Торти, тістечка») – 5 місце, Мадай Віталія (номінація «Гарніри») – 6 місце.
Щиро радіємо вашим успіхам та бажаємо майбутніх перемог у професійному зростанні!