19.10.2021р. – День відповідальності людини
20.10.2021
25.10.2021р. Формування почуття гендерної рівності
25.10.2021
Show all

22.10.2021р. Як варити супи – вчимося з нуля.

      У  навчально- виробничій  майстерні кухарів Тячівського професійного ліцею проведено урок виробничого навчання  на тему: «Приготування супів»  (група №8, професія  кухар, офіціант). Сприяла  формуванню фахової компетентності майбутніх кухарів майстер виробничого навчання Мадай В.І.  Під її керівництвом здобувачі освіти готували різні супи: борщ, солянку, суп-пюре, холодні та солодкі супи. Під час уроку  ліцеїсти закріпили практичні та теоретичні знання, а саме навчилися:

  • самостійно організовувати робоче місце;
  • дотримуватися правил ведення технологічного процесу;
  • робити розрахунок сировини;
  • самостійно готувати й відпускати супи, прово­дити бракераж;
  • дотримуватись правил санітарії, гігієни й пра­вил безпеки праці;
  • економно використовувати сировину, воду, електроенергію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту