Багато хто пам’ятає смак картопляників ще з дитинства. Найпопулярніший варіант цієї страви – картопляники з начинкою з капусти та відварного яйця. Скуштувати цей смаколик запросили здобувачі освіти першого курсу навчальної групи №1 (професія кухар, офіціант). Під час уроку виробничого навчання на тему: «Приготування смажених страв з овочів. Картопляники з різними начинками», під вмілим керівництвом майстра виробничого навчання Погоріляк Олександри Іванівни майбутні кухарі не лише ознайомилися з технологією приготування смажених страв з овочів, їх класифікацією, оформленням, а й із надзвичайним захопленням презентували цю неймовірно смачну страву.
Як говорив В.Сухомлинський «Далеко не кожен стане вченим, письменником, артистом. Далеко не кожному судилося винайти порох або велосипед, але майстром своєї справи має стати кожен». Віримо, що учні нашого ліцею в майбутньому обов’язково стануть майстрами своєї справи.