21.09.2022р. До Міжнародного Дня Миру
21.09.2022
20.09.2022р. До річниці народження М.М. Коцюбинського.
21.09.2022
Показати все

21.09.2022р. Готуємо «М’ясо пікантне»

«Найважливіше в кулінарії, як і у кожній

справі – це вкладати свою душу і любов.

Безперечно – це найважливіша приправа

до будь яких страв».

    Нам часто доводиться спостерігати, як кухарі готують страви з однакових продуктів, і точно за рецептом, але виходять вони абсолютно різні. А причина в тому, що відсутні два інгредієнти – любов і душа. Тому сьогодні, на уроці виробничого навчання учні другого курсу Тячівського професійного ліцею (група №3, професія кухар, офіціант) разом з наставниками Григоренко Г.П. і Лигирдою К.П. вклали в приготовлену страву «М’ясо пікантне» всю свою душу. В ході уроку на тему «Приготування напівфабрикатів з м’яса» майстри виробничого навчання продемонстрували учням виконання таких прийомів як відбивання, формування та перекладання готових напівфабрикатів у лоток. При демонстрації вправ велася бесіда з учнями, щоб сконцентрувати їх увагу для кращого опанування матеріалу. Особлива увага – на організацію робочого місця, дотримання правил санітарії і гігієни та правил з безпеки життєдіяльності. Учні  активно обговорювали новий матеріал, навчались правильно формувати напівфабрикати та користуватись інвентарем.

    М’ясо вийшло дійсно дуже пікантне та оригінальне, було гарно оформлено і чудово смакувало учням.

    Спробуйте і ви порадувати себе та своїх близьких і приготувати пікантне на смак м’ясо з ананасом, і ви не розчаруєтеся. Вам захочеться навіть «пальчики облизати», і тоді ви зрозумієте, що з вибором рецепта точно не помилилися.

    Приємного апетиту!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту