18.10. 2021р. Урок виробничого навчання у групі №3

18.10.2021рр. «НІ – ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ»
18.10.2021
18.10.2021р. Інформаційно-просвітницький захід військово- патріотичного напряму
18.10.2021
Show all

18.10. 2021р. Урок виробничого навчання у групі №3

       У  навчально- виробничій  майстерні кухарів Тячівського професійного ліцею проведено урок виробничого навчання  на тему: Нарізка овочів: значення, методи, прийоми, прості форми нарізки (група №3, професія  кухар, офіціант).  

       Під керівництвом майстрів виробничого навчання Григоренко Г.П. та Лигирди К.П. здобувачі освіти першого курсу вчилися  проводити ручну механічну обробку овочів, нарізувати їх простими формами нарізки, такими як:  нарізання овочів соломкою, кружальцями, брусочками,  часточками, великим, середнім,  малим кубиком.  Окрім того, майбутні кухарі отримали навички організації робочого місця та  раціонального використання робочого часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту