08.11.2023р. Урок виробничого навчання

07.11.2023р. Відкритий урок виробничого навчання
07.11.2023
08.11.2023р. Самоосвіта – одна з форм підвищення професійної майстерності педагога, двигун професійного зростання.
08.11.2023
Show all

08.11.2023р. Урок виробничого навчання

    Слово гарнір у перекладі з французької означає «прибирати», «прикрашати». В цьому і полягає одне із призначень гарніру: прикрасити , поліпшити страву. А вчилися «прикрашати» страви  учні першого  курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (навчальна група №8,  професія кухар, офіціант) на уроці виробничого навчання, під керівництвом наставника Савули Катерини. Майбутні кухарі   опановували тему «Приготування страв та гарнірів з смажених, варених та запечених овочів». Вони не тільки практично  засвоїли основні прийоми приготування страв і гарнірів з овочів, послідовність технологічного процесу, а й приготували такі смачні страви, як: зрази картопляні, пальчики картопляні, капуста в клярі,  картопляне пюре з вареною морквою,  зеленим горошком, фаршировані деруни, картопля, запечена з сиром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту