В рамках Всеукраїнського Тижня професійної освіти учнями Тячівського професійного ліцею здійснено кулінарну подорож «Географія борщу». Щоб ретельніше дослідити унікальні властивості цієї страви, секрет її успіху, було започатковано проєкт, у межах якого учні з’ясовували, чому борщ вважають кулінарним символом, чому він такий популярний як в Україні, так і за її межами. Роботу було проведено таким чином:
В цьому заході приймали участь члени гуртків «Бізнес клуб» (керівник Савула Катерина), «Газдинька» (професія кухар, офіціант; керівник Погоріляк Олександра), «Учнівський меридіан» (професія секретар керівника (організації, підприємства, установи), адміністратор); керівник Губанова Людмила); «Мистецтво сервірування» (професія офіціант, бармен; керівник Овечкіна Настасія).