13.02.2023р. Підтримуємо кулінарний фронт України

09.02.2023 Засідання методичної комісії професій деревообробки
09.02.2023
13.02.2023р. Відкритий урок з «Основ малого бізнесу»
13.02.2023
Show all

13.02.2023р. Підтримуємо кулінарний фронт України

    Вихованці та майстри виробничого навчання Тячівського професійного ліцею  Погоріляк О.І. та Мадай В.І. (професія кухар, офіціант), долучилися до участі у Всеукраїнському кулінарному on-line конкурсі рецептів «Гарбузовий Маєток 2023» – конкурсі рецептів з гарбуза. Це – всеукраїнський гастрономічний марафон. Формат конкурсу обрано не випадково, адже гарбуз – історична гастрономічна рослина України, його популяризація – теж зброя, тільки гастрономічна.

    Мета кулінарного конкурсу:
    популяризація української культури та гастрономії як візитної картки країни;
    усі представлені рецепти на цьому проєкті стануть частиною нової електронної кулінарної книги. Називатися вона буде «Гастрономічний код нації. Гарбуз»;
    популяризація здорового харчування, як одна з умов сильної та здорової нації,

    донести жителям України та Європи, що гарбуз – це гастрономічна кулінарна зброя України. Використовувати в своєму раціоні харчування локальні продукти України – це круто, корисно, смачно!

    Наші педагоги  приготували страви «Закусочний торт з гарбуза» та «Банош з гарбуза», розробили рецептурні карти цих страв, описали технологію приготування, підібрали індивідуальну автентичну історію походження,   презентували індивідуальний підхід до  декорування.

    Підведення підсумків on-line конкурсу відбудеться у березні.

Сподіваємося на Перемогу! Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту