23.06.2025

23.06.2025р. Відкритий урок з предмету «Товарознавство продовольчих товарів»

    Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання.     Тема уроку «Прянощі та  спеції» […]
23.06.2025

23.06.2025р. Виробнича практика – запорука якісної підготовки кваліфікованого робітника

    Виробнича практика для учнів професійних (професійно-технічних) закладів освіти є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки і проводиться на базі кращих виробничих підрозділів підприємств та організацій,      Згідно […]
20.06.2025

20.06.2025р. Реформа шкільного харчування в дії!

    Друга група кухарів закладів освіти  Тячівської та Бедевлянської територіальних громад продовжила підвищувати кваліфікаціюв рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування Цього разу під час практичного […]
19.06.2025

19.06.2025р. Навчання та атестація з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності

    Навчання з охорони праці — це невід’ємна складова створення безпечних умов роботи на підприємствах та в організаціях. Цей процес регулюється законодавчими нормами та спрямований на […]
18.06.2025

Вітаємо із завершенням курсів

#реформи #шкільне_харчування     Далеко не секрет, що смачні й поживні учнівські сніданки та обіди залежать не тільки від якісних продуктів для їх приготування, сучасного технологічного обладнання […]
16.06.2025

16.06.2025р. Змінюємо підходи до харчування!

#реформи #шкільне_харчування    Сьогодні чергова група персоналу, дотичного до їдалень закладів освіти  підвищувала кваліфікацію в рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування. Цього разу до роботи приступили […]