Відкритий урок – це завжди можливість поділитися своїм педагогічним досвідом, створити атмосферу творчості та залучити учнів до активного навчання. Тема уроку «Прянощі та спеції» […]
Виробнича практика для учнів професійних (професійно-технічних) закладів освіти є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки і проводиться на базі кращих виробничих підрозділів підприємств та організацій, Згідно […]
Друга група кухарів закладів освіти Тячівської та Бедевлянської територіальних громад продовжила підвищувати кваліфікаціюв рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування Цього разу під час практичного […]
Навчання з охорони праці — це невід’ємна складова створення безпечних умов роботи на підприємствах та в організаціях. Цей процес регулюється законодавчими нормами та спрямований на […]
#реформи #шкільне_харчування Далеко не секрет, що смачні й поживні учнівські сніданки та обіди залежать не тільки від якісних продуктів для їх приготування, сучасного технологічного обладнання […]
#реформи #шкільне_харчування Сьогодні чергова група персоналу, дотичного до їдалень закладів освіти підвищувала кваліфікацію в рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування. Цього разу до роботи приступили […]