Комунальний заклад «Тячівський професійний ліцей» Закарпатської обласної ради за здоровий спосіб життя!
22.11.2023
23.11.2023р. Засідання обласної методичної секції
23.11.2023
Показати все

23.11.2023р. Урок виробничого навчання

    Кожен ранок у багатьох господинь починається із приготування сніданку. А сніданок, як відомо, має бути не лише смачним, а й ситним. І якщо ви вже перепробували різні варіанти яєчні, млинців, бутербродів, то спробуйте   урізноманітнити меню своєї родини.  А допоможуть вам у цьому  здобувачі освіти  КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР. Сьогодні  на уроці виробничого навчання учні першого курсу (група №8, професія кухар, офіціант), під керівництвом наставників Катерини Савули та Віталії Мадай практично    засвоїли тему «Приготування страв з яєць та сиру». Майбутні кухарі   навчилися готувати  такі страви: сирники з морквою, омлет фарширований, «хмаринки» з яєць у скоринці з тостового хліба, яйця пашот  на   хлібних грінках під соусом «Голландез» – які відносять до вишуканого сніданку в американському та французькому стилі.

    Особливо перевершив всі очікування пишний, повітряний, яскравий і ефектний   омлет «Пуляр»справжній шедевр вишуканої французької кухні зі звичайних яєць, страву, яку можна зустріти в кращих ресторанах. Смак цікавий і незвичайний, зовсім не схожий на класичний омлет.

    Всі приготовлені страви не лише  ефектно виглядають,  а й на смак просто неймовірні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту