Кожен ранок у багатьох господинь починається із приготування сніданку. А сніданок, як відомо, має бути не лише смачним, а й ситним. І якщо ви вже перепробували різні варіанти яєчні, млинців, бутербродів, то спробуйте урізноманітнити меню своєї родини. А допоможуть вам у цьому здобувачі освіти КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР. Сьогодні на уроці виробничого навчання учні першого курсу (група №8, професія кухар, офіціант), під керівництвом наставників Катерини Савули та Віталії Мадай практично засвоїли тему «Приготування страв з яєць та сиру». Майбутні кухарі навчилися готувати такі страви: сирники з морквою, омлет фарширований, «хмаринки» з яєць у скоринці з тостового хліба, яйця пашот на хлібних грінках під соусом «Голландез» – які відносять до вишуканого сніданку в американському та французькому стилі.
Особливо перевершив всі очікування пишний, повітряний, яскравий і ефектний омлет «Пуляр» – справжній шедевр вишуканої французької кухні зі звичайних яєць, страву, яку можна зустріти в кращих ресторанах. Смак цікавий і незвичайний, зовсім не схожий на класичний омлет.
Всі приготовлені страви не лише ефектно виглядають, а й на смак просто неймовірні!