До Дня захисника України
03.10.2023
06.10.2023р. Пишемо гастрономічну історію України разом
06.10.2023
Показати все

05.10.2023р. Знайомтесь – першокурсники!

    Якщо ви заглянете в практично будь-який довідник для кухарів-початківців, величезний розділ буде присвячений саме нарізці овочів. Від правильності механічної кулінарної обробки і нарізування овочів залежить естетичний ,зовнішній вигляд готової страви.

    Під керівництвом майстра виробничого навчання Мадай Віталії здобувачі освіти першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» (група №8, професія  кухар, офіціант),  вчилися  проводити ручну механічну обробку овочів, нарізувати їх простими формами нарізки, такими як: соломкою, кружальцями, брусочками,  часточками, великим, середнім,  малим кубиком.  А після практичного засвоєння теми «Нарізка овочів: значення, методи, прийоми, прості форми нарізки», учні поласували смачним борщем, приготовленим із нарізаних ними овочів.

    Перший урок виробничого навчання  вдався на славу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту