26.01.2022р. Відкритий урок виробничого навчання.
26.01.2022
27.01.2022 р. – Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту
27.01.2022
Показати все

27.01.2022р. Інтегрований урок виробничого навчання.

       У навчальній лабораторії проведено інтегрований відкритий урок виробничого навчання у навчальних групах  №1 (ІІІ курс, майстер виробничого навчання Погоріляк О.І. ) та №8 (ІІ курс, майстер виробничого навчання Мадай В.І.) за професією  «кухар, офіціант». Здобувачі  освіти одночасно мали змогу продемонструвати практичні навички при приготуванні страв з круп (Тема уроку: «Приготування страв та гарнірів з круп, макаронних виробів та бобових») та застосування одного з основних способів подачі в «обнос»    (Тема уроку: «Подавання страв в «обнос» французьким способом»).  

       Присутні на уроці – старший майстер Мізерак О.І. та заступник директора з НВР Мовнар А.М.  мали можливість оцінити рівень практичних навичок кухарів та офіціантів  у ролі гостей ресторану. Перед початком уроку методист Копчалюк М.А., викладач спецдисциплін Савула К.М. повідомили присутнім етапи та правила уроку. Столик обслуговували майбутні фахівці – кухарі та офіціанти. Кухарі на очах відвідувачів готували закуски (трубочки з курячого філе, наповнені пікантною начинкою та гарніру з розсипчастого рису і  ніжного оригінального соусу),  а офіціанти обслуговували гостей. По завершенню заходу відвідувачі оцінили зусилля команд по дванадцятибальній шкалі. Переважна більшість отримала найвищий бал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту