29.12. 2021р. Поетапна кваліфікаційна атестація.

21.12.2021р. – Майстер-клас
22.12.2021
29.12.2021р. Новорічне свято.
04.01.2022
Show all

29.12. 2021р. Поетапна кваліфікаційна атестація.

       Після проходження виробничої практики, яка передбачена навчальним планом, проводилась поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти  ІІ курсу,  група №9 з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (майстер виробничого навчання Шемет В.М.).  

       Під час проходження виробничої практики учні  виконали кваліфікаційні пробні роботи, що дало змогу визначити рівень володіння ними професійних знань та практичних навичок.

       На засіданні методичної комісії (голова Шутко О.Й.) було розроблено та погоджено завдання для проведення поетапної атестації відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційних характеристик.  Учні відповідально поставились до цієї події. Комісія у складі  заступника директора з навчально-виробничої роботи Мацоли М.І., старшого майстра Мізерак О.М.,  майстра виробничого навчання Шемета В.М., викладача спецдисциплін Шутко О.Й. залишилася задоволеною відповідями.

       Цей іспит  – перевірка знань, здобутих на уроках теоретичної підготовки та підкріплених роботою на підприємствах району.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту