25.06.2021. Державна кваліфікаційна атестація
25.06.2021
25.06.2021р. Державна кваліфікаційна атестаціія з професії кухар, офіціант.
25.06.2021
Show all

25.06.2021р. Поетапна кваліфікаційна атестація

         Виробнича практика дає здобувачам освіти можливість остаточно переконатися у  правильності зробленого ними вибору. Під час її проходження вони можуть перевірити свій професіоналізм. Звичайно, особливо важливих і відповідальних завдань практикант може і не отримати, але цілком здатний працювати рядовим виконавцем і взяти участь у вирішенні загальних виробничих завдань.

         25 червня здобувачі освіти групи №2 з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (майстер виробничого навчання Шутко О.Й., класний керівник Дашик К.Г.) згідно укладених договорів з підприємствами міста та регіону успішно завершили виробничу практику. Учні мали широкі можливості закріпити набуті теоретичні знання та отримати професійні навички й уміння, які  підтвердили  під час здачі поетапної кваліфікаційної атестації. До складу комісії входили заступник директора з навчально-виробничої роботи Мацола М.І., старший  майстер Мізерак О.М., викладач спецдисциплін Шутко О.Й., які вміють не тільки оцінити роботу учнів, але й надати поради на майбутнє кожному з них.

         Цей іспит  – перевірка знань, здобутих на уроках теоретичної підготовки та підкріплених роботою на підприємствах району.   

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту