14.05.2024р. Сервіруємо стіл – проявляємо естетичний смак!

13.05.2024р. Душа Закарпаття: банош з бринзою і шкварками
13.05.2024
15 травня – Майбутнє за нами
15.05.2024
Показати все

14.05.2024р. Сервіруємо стіл – проявляємо естетичний смак!

    Правильне та стильне сервірування столу за всіма актуальними канонами – це знак уваги та поваги до гостей, спосіб створити святкову атмосферу, а також показник гарного художнього смаку господині. Навіть якщо закуски та страви найпростіші, а стіл оформлено, як у ресторані, то частування перетворюється на гурманський бенкет. Деякі з правил сервірування можна використовувати щоденно у побуті — це також додасть атмосферності домашнім посиденькам.

    Творчо підходити до сер­вірування столу, проявити при цьому естетичний смак, фантазію – намагалися здобувачі освіти навчальної групи №14 (професія офіціант, бармен) КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР

 разом з наставником Настасією Овечкіною. В рамках тижня професій  громадського харчування вони підготували декілька креативних ідей сервірування столу до сніданку, обіду та вечері.

    Підводячи підсумки, учні дійшли висновку про те, що вишукано сервірований стіл – вершина гостинності. По особливому прикрасивши святковий стіл, можна надати святу свій неповторний колорит, показати гостеві, що його дуже чекають, а інтер’єр  доповниться затишком та комфортом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту