13.05.2024р. Душа Закарпаття: банош з бринзою і шкварками

12.05.2024 р. – До Дня матері!
12.05.2024
14.05.2024р. Сервіруємо стіл – проявляємо естетичний смак!
14.05.2024
Show all

13.05.2024р. Душа Закарпаття: банош з бринзою і шкварками

   

    Закарпаття – це красива природа, щирі люди та, звісно, смачні страви. Чи не кожен, хто хоч раз побував у цьому мальовничому куточку України, назавжди запам’ятав насичений смак справжнього закарпатського баношу – колоритної гуцульської страви з кукурудзяної крупи, яку подають зі шкварками, смаженими грибами й цибулею.

    Цю страву можна назвати своєрідною візитівкою краю. Не сумуйте, якщо з подорожами не складається. Приготуйте класичний банош на власній кухні, а до нього ще й сирні кульки з кукурудзяної крупи! А допоможуть вам з великою радістю учні групи №8 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант).

    Під керівництвом наставника, майстра виробничого навчання Віталії Мадай, на уроці виробничого навчання майбутні кухарі продовжили практичне засвоєння теми «Приготування страв та гарнірів з круп та  бобових».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту