З метою закріплення та удосконалення набутих під час навчального процесу знань, умінь, навичок та готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя, здобувачі освіти випускної групи №1 (професія кухар, офіціант, майстер виробничого навчання Погоріляк О.І.), проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування м.Тячів, Тячівського району та області. Виробнича практика наближає майбутніх спеціалістів до реалій виробництва, готує до майбутньої професійної діяльності, надає можливість в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Важливим є те, що здобувачі освіти набувають соціальну, психологічну та професійну адаптацію у якості молодих спеціалістів у трудових колективах.
Після завершення виробничої практики, учні продемонструють свої удосконалені та закріплені знання під час захисту державної кваліфікаційної атестації.