31.10.2023р. Урок виробничого навчання

30.10.2023р. Засідання педагогічної  ради.
30.10.2023
01.11.2023р. Урок виробничого навчання
01.11.2023
Show all

31.10.2023р. Урок виробничого навчання

    Святковий стіл завжди унікальний – в першу чергу, завдяки особливій сервіровці і ретельно прикрашеним  стравам. Так, тут як ніколи буде актуальна красива нарізка овочів, яка   може бути в різних геометричних формах. 

    Здобувачі освіти КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (навчальна група №8, професія кухар, офіціант)    на уроці виробничого навчання під керівництвом наставника – Савули Катерини засвоювали на практиці тему «Складні форми нарізання овочів».  Учні навчалися первинній кулінарній обробці та різним формам нарізання овочів, ознайомились з загальними правилами оформлення страв, систематизували   та закріпили знання,  отримані на уроках теоретичного навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту