28.10.2021р. Урок виробничого навчання.
28.10.2021
02.11.2021р. Соуси. Мистецтво створення смаку.
02.11.2021
Показати все

29.10.2021р. Готуємо страви з риби.

       Здобувачі освітипершого курсу інтегрованої професії «Кухар, офіціант» проходять виробниче навчання в навчально – виробничій  майстерні кухарів Тячівського професійного ліцею. Під керівництвом майстрів виробничого навчання Григоренко Г.П. та Лигирди К.П. учні відпрацьовували  практичні навички  з технології приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї, практично закріпили  уміння щодо порціонування та панірування  напівфабрикатів. Після завершення уроку разом з майстрами з великим задоволенням мали змогу скуштувати приготовану страву.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту