У навчальній лабораторії проведено інтегрований відкритий урок виробничого навчання у навчальних групах №1 (ІІІ курс, майстер виробничого навчання Погоріляк О.І. ) та №8 (ІІ курс, майстер виробничого навчання Мадай В.І.) за професією «кухар, офіціант». Здобувачі освіти одночасно мали змогу продемонструвати практичні навички при приготуванні страв з круп (Тема уроку: «Приготування страв та гарнірів з круп, макаронних виробів та бобових») та застосування одного з основних способів подачі в «обнос» (Тема уроку: «Подавання страв в «обнос» французьким способом»).
Присутні на уроці – старший майстер Мізерак О.І. та заступник директора з НВР Мовнар А.М. мали можливість оцінити рівень практичних навичок кухарів та офіціантів у ролі гостей ресторану. Перед початком уроку методист Копчалюк М.А., викладач спецдисциплін Савула К.М. повідомили присутнім етапи та правила уроку. Столик обслуговували майбутні фахівці – кухарі та офіціанти. Кухарі на очах відвідувачів готували закуски (трубочки з курячого філе, наповнені пікантною начинкою та гарніру з розсипчастого рису і ніжного оригінального соусу), а офіціанти обслуговували гостей. По завершенню заходу відвідувачі оцінили зусилля команд по дванадцятибальній шкалі. Переважна більшість отримала найвищий бал.