Профорієнтаційне заняття «Твій професійний маршрут»
14.04.2022
26.04.2022р. – 36-та річниця аварії на ЧАЕС
26.04.2022
Показати все

26.04.2022р. – Виробниче навчання

          26 квітня у Тячівському професійному ліцеї проходить виробниче навчання у групі №3 з професії кухар, офіціант. Сьогоднішня тема: “Приготування прісного тіста та виробів з нього”, яка неабияк зацікавила здобувачів освіти, і не лише їх… Напевно, немає жодної людини яка б не любила піцу. Технологія приготування піци є досить цікавою, начинки можна використовувати найрізноманітніші. Тож, готуйте із задоволенням, упроваджуйте у своє меню нові цікаві страви і оточення буде у захваті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту