Комунальний заклад «Тячівський професійний ліцей» Закарпатської обласної ради за здоровий спосіб життя!
22.11.2023
23.11.2023р. Засідання обласної методичної секції
23.11.2023
Комунальний заклад «Тячівський професійний ліцей» Закарпатської обласної ради за здоровий спосіб життя!
22.11.2023
23.11.2023р. Засідання обласної методичної секції
23.11.2023
Показати все

23.11.2023р. Урок виробничого навчання

    Кожен ранок у багатьох господинь починається із приготування сніданку. А сніданок, як відомо, має бути не лише смачним, а й ситним. І якщо ви вже перепробували різні варіанти яєчні, млинців, бутербродів, то спробуйте   урізноманітнити меню своєї родини.  А допоможуть вам у цьому  здобувачі освіти  КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР. Сьогодні  на уроці виробничого навчання учні першого курсу (група №8, професія кухар, офіціант), під керівництвом наставників Катерини Савули та Віталії Мадай практично    засвоїли тему «Приготування страв з яєць та сиру». Майбутні кухарі   навчилися готувати  такі страви: сирники з морквою, омлет фарширований, «хмаринки» з яєць у скоринці з тостового хліба, яйця пашот  на   хлібних грінках під соусом «Голландез» – які відносять до вишуканого сніданку в американському та французькому стилі.

    Особливо перевершив всі очікування пишний, повітряний, яскравий і ефектний   омлет «Пуляр»справжній шедевр вишуканої французької кухні зі звичайних яєць, страву, яку можна зустріти в кращих ресторанах. Смак цікавий і незвичайний, зовсім не схожий на класичний омлет.

    Всі приготовлені страви не лише  ефектно виглядають,  а й на смак просто неймовірні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.