23.03.2023р. Дивуємо гостей: оригінальні закуски на святковий стіл

22.03.2023р. «Кулінарна подорож»
22.03.2023
23.03.2023р.–День відкритих дверей
23.03.2023
Показати все

23.03.2023р. Дивуємо гостей: оригінальні закуски на святковий стіл

    Перед святковою подією в кожної господині думки зайняті питанням: «Чим смачно нагодувати гостей?». Закуски на фуршетний стіл – чудова альтернатива посиденькам із важкими у приготуванні гарнірами та майонезними салатами. Цікаві закуски на стіл не лише задовольняють почуття голоду. Основна їхня роль – дати можливість насолодитися дегустацією, різними смаками та текстурами.

    Здивувати вибагливих гостей – задача не проста, вимагає творчого мислення.

    Яскраві та приголомшливі рецепти незвичайних закусок на святковий стіл запропонувала сьогодні майстер виробничого навчання Тячівського професійного ліцею Погоріляк Олександра.  Під час майстер –  класу, який проведено в рамках тижня професій громадського харчування, вона  приготувала такі оригінальні закуски, як «Кошики з лаваша з сирною начинкою та авокадо», «Буряковий мус з оселедцем, оздоблений мереживним чіпсом», «Еклери з солоною начинкою та карамелізованою грушею». Допомагали їй у приготуванні учениці першого курсу (група №1, професія кухар, офіціант), а учні групи №14 (професія офіціант, бармен, наставник Овечкіна Настасія) продемонстрували подачу закусок.

    Якщо ви освоїте приготування цих оригінальних закусок, то гості не залишаться байдужими.  Приготувавши такі закуски можна турбуватися лише про те, що гості відмовляться їх їсти, так як побояться псувати надзвичайно привабливий зовнішній вигляд страви.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту