23.02.2023р. Атестаційна експертиза.

23.02.2023р. Вручення дипломів
23.02.2023
28.02.2023р. Навчальні будні кухарів
28.02.2023
Show all

23.02.2023р. Атестаційна експертиза.

    Відповідно до наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної військової  адміністрації у Тячівському професійному ліцеї  проведено атестаційну експертизу освітньої діяльності з професії кухар. Для проведення атестаційної експертизи розроблено пакет комплексних кваліфікаційних завдань (ККЗ), які виконували слухачі, прийняті на навчання на контрактній  основі (навчальна група №16), з теоретичної і практичної підготовки.    Завдання охоплювали предмети: технологія приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія виробництва, охорона праці, облік, калькуляція і звітність. ККЗ з професійно-теоретичної підготовки показали знання теоретичного матеріалу з професії, а практична частина –  вміння застосувати їх при виконанні робіт.

    Слухачі  успішно справилися із завданнями, про що свідчать готові страви: український борщ з пампушками, розсольник,  завиванець з телятини, рагу овочеве, банош з гарбуза, банош класичний з шкварками та бринзою, омлет, фарширований овочами та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту