22.03.2024р. Участь у майстер-класі

Тиждень поезії 2024
21.03.2024
Тиждень поезії 2024
24.03.2024
Show all

22.03.2024р. Участь у майстер-класі

    Зараз дуже актуальні майстер-класи по випічці до Великодня,  люди хочуть самостійно навчатися випікати смачну паску. У студіях, де проводяться майстер-класи, працюють професійні кухарі та кондитери,  які навчають як аматорів, так і досвідчених фахівців та діляться тонкощами приготування різних виробів.  Адже жодна книжка чи відео не дасть вам зрозуміти, що таке солодко, поки самі цього не спробуєте.

    Навчальні програми кулінарних майстер-класів дуже насичені. Це і випікання як наших українських старовинних пасок, так і популярної  італійської випічки:   панетоне,     коломбо і т.д.

    Нещодавно  у Львові відбувся перший авторський майстер-клас (шеф-кондитер Наталія Савицька), на тему «Великодня випічка» 2024, у якому взяв участь здобувач освіти КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР Мухаммад Салім (професія кухар, офіціант, майстер виробничого навчання Олександра Погоріляк). 

    Неймовірна атмосфера та особливий настрій допомогли створити багато святкової випічки, а саме:


Коломба італійська з цукатами;

Панетон вишня-шоколад;

Паска сирна з цукатами;

Паска львівська здобна;

Паска заварна –старовинна.
    Учасники майстер-класу не лише отримали сертифікати, а й спробували, що таке справді смачно та побачили, як це насправді готується.  А дехто, можливо, зробив перший крок до кардинальних змін у житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту