20.11.2023р. Готуємо солодкі страви

Тиждень безпеки дорожнього руху
19.11.2023
21.11.2023р. День Гідності та Свободи «Заряджені гідністю та жагою свободи».
21.11.2023
Show all

20.11.2023р. Готуємо солодкі страви

    Кулінарія – це мистецтво! Мистецтво приготування їжі в багатьох викликає помилкове поняття про розкіш, а також у витонченій насолоді їжею. Але мало хто здогадується, що найелементарніші  продукти можуть стати кулінарними шедеврами. В кулінарії існує безліч секретів, які буденні продукти можна перетворити на шедеври.

    А поділилася деякими секретами з учнями майстер виробничого навчання КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР Олександра Погоріляк під час опрацювання теми  «Приготування гарячих солодких страв». І як результат – здобувачі освіти другого курсу (навчальна група №1, професія кухар, офіціант) приготували такі смачні шедеври як «Яблука по – київськи»   та  «Бабку з яблук».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту