Вибираємо свій шлях
13.03.2023
14.03.2023р. Засідання атестаційної комісії
14.03.2023
Показати все

14.03.2023р. Готуємо холодні закуски.

    Холодні страви і закуски у харчуванні людини мають надзвичайно велике значення. Особливу роль вони відіграють в меню банкетів, де їх буває від 5 до 10 видів. Різноманітність продуктів, що входять до їхнього складу, гострий смак, гарне оформлення збуджують апетит, поліпшують засвоюваність їжі, а також стимулюють діяльність травних залоз, у зв’язку з цим їх подають на початку приймання їжі.

    Тож, сьогодні, на уроці виробничого навчання учні навчальної групи №3 (професія кухар, офіціант), під керівництвом майстрів виробничого навчання Григоренко Г.П. та Лигирди К.П. відпрацьовували навички приготування закусок з риби, сиру та яєць, оригінально їх прикрашати та подавати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перейти до вмісту