У навчально – виробничій майстерні кухарів КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗО проведено урок виробничого навчання на тему: «Приготування налисників з різними начинками» (група №8, професія кухар, офіціант). Майбутні кухарі практично відпрацювали трудові прийоми приготування млинцевого тіста, різних видів начинок (грибної, макової, сирної, м’ясної з цибулею, вишневої) та засвоїли основні види формування млинчиків і способи їх подачі. А сприяла формуванню фахової компетентності учнів майстер виробничого навчання Віталія Мадай, яка продемонструвала виконання елементів технологічного процесу приготування млинчиків.
Про смак і аромат цих «шедеврів» можна говорити дуже довго, але краще приготувати та спробувати!
Урок проведено у рамках засідання методичної комісії професій громадського харчування.