Сьогодні на уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №3 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант), під керівництвом майстра виробничого навчання Катерини Лигирди продовжили опановувати тему «Приготування страв з м’яса». Вони навчилися готувати класичні та сучасні варіанти таких страв:
– битки київські зі свіжої свинини з додаванням ароматних спецій, обвалені в яйці та борошні, обсмажені до золотистої скоринки;
– яловичина з чорносливом, тушкована в горщику, ніжна та пухка страва, яка не може не сподобатися;
– соковиті та апетитні крученики: поєднання смаку та елегантності;
– запіканка з картоплею і фаршем, проста, ситна і дуже смачна страва, від якої ніхто не відмовиться ні на обід, ні на вечерю.
Кожен проявив свою майстерність та креативність у подачі страв!
Кожен урок — новий смак, новий досвід, новий крок до професіоналізму!
Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР