12.05.2025р. Майстер-клас від зірки кулінарного шоу «МастерШеф» та «Мастер Шеф. Професіонали»: смачне мистецтво від Анатолія Цуперяка
12.05.2025
13.05.2025 р. – День відкритих дверей
13.05.2025
Показати все

13.05.2025р. Урок виробничого навчання

    Сьогодні на уроці  виробничого навчання здобувачі освіти групи №3 КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР (професія кухар, офіціант), під керівництвом майстра виробничого навчання Катерини Лигирди продовжили опановувати тему «Приготування страв з м’яса». Вони навчилися готувати класичні та сучасні варіанти таких страв:

– битки київські зі свіжої свинини з додаванням ароматних спецій, обвалені в яйці та борошні, обсмажені до золотистої скоринки;

– яловичина з чорносливом, тушкована  в горщику, ніжна та пухка страва, яка не може не сподобатися;

– соковиті та апетитні  крученики: поєднання смаку та елегантності;

– запіканка з картоплею і фаршем, проста, ситна і дуже смачна страва, від якої ніхто не відмовиться ні на обід, ні на вечерю. 

    Кожен проявив свою майстерність та креативність у подачі страв!

    Кожен урок  — новий смак, новий досвід, новий крок до професіоналізму!

                             Марта Копчалюк, методист КЗ «Тячівський ПЛ» ЗОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.