10.04.2023р. А у нас сьогодні – молочні коктейлі!

Професійне консультування – орієнтир на вибір професії
10.04.2023
Професії, які ми пропонуємо
12.04.2023
Показати все

10.04.2023р. А у нас сьогодні – молочні коктейлі!

    В наші дні серед широких мас населення зростає інтерес до приготування коктейлів, їх оформлення та подачі. Ніхто достовірно не знає як і де виник цей напій, але існує декілька легенд, одна з яких  стверджує, що сталося це в далекі 1920-і роки в Америці за часів Великої депресії і «сухого закону». Чи був цей напій плодом фантазії бармена котрий нудьгував, або маленьким заохоченням для вибагливого синочка чиказького гангстера,  невідомо.

    У часи «сухого закону» в Америці придумали величезну кількість безалкогольних коктейлів, в які, тим не менш, можна було додати і «щось міцніше» за бажанням клієнта. Були серед них і молочні. 

    Для того, щоб приготувати ідеальний молочний коктейль в блендері або міксері потрібно знати деякі секрети, якими охоче поділилася майстер виробничого навчання Тячівського професійного ліцею Настасія Овечкіна. Здобувачі освіти навчальної групи №14 (професія офіціант, бармен) під час уроку виробничого навчання  оволодівали практичними навичками приготування, оформлення та подавання  молочних коктейлів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Перейти до вмісту