Якщо ви заглянете в практично будь-який довідник для кухарів-початківців, величезний розділ буде присвячений саме нарізці овочів. Від правильності механічної кулінарної обробки і нарізування овочів залежить естетичний ,зовнішній вигляд готової страви.
Під керівництвом майстра виробничого навчання Мадай Віталії здобувачі освіти першого курсу КЗ «Тячівський професійний ліцей» (група №8, професія кухар, офіціант), вчилися проводити ручну механічну обробку овочів, нарізувати їх простими формами нарізки, такими як: соломкою, кружальцями, брусочками, часточками, великим, середнім, малим кубиком. А після практичного засвоєння теми «Нарізка овочів: значення, методи, прийоми, прості форми нарізки», учні поласували смачним борщем, приготовленим із нарізаних ними овочів.
Перший урок виробничого навчання вдався на славу!