Великдень — світле свято Воскресіння Христового, що глибоко шанується українцями споконвіків. Це чудовий час, щоб зустрітись з сім’єю та друзями за смачним столом та наповнитись пасхальною радістю. Після освячення паски в українців заведено збиратися з родиною чи друзями за столом за великодніми частуваннями. Вишукане сервірування столу на Великдень — це не лише відображення традицій, але і прояв гостинності.
Шукаєте натхнення щодо сервірування великоднього столу? Завітайте до КЗ «Тячівський професійний ліцей» ЗОР. В рамках тижня професії кухар, офіціант, здобувачі освіти навчальної групи №1, разом з наставником Олександрою Погоріляк підготували декілька креативних ідей сервірування, що допоможуть створити святкову атмосферу та прикрасити великодній стіл вишукано й зі смаком.
Після будь-якого свята ми згадуємо не що їли і пили, а як було красиво, естетику, атмосферу, робимо фотографії найкрасивіших моментів, показуємо їх у соціальних мережах або переглядаємо у себе в телефоні. Не нехтуйте сервіруванням, зробіть його ошатним, піднесеним, витонченим.
Адже красива сервіровка столу символізує достаток, процвітання, зміни на краще в колі сім’ї.
Бажаємо вам родинного тепла та затишку в оселях не лише у величне свято Воскресіння Христового, але й на щодень!